Kom naar de Health Day bij Shape

Hoogstins2024

Sportshool Shape aan de Van Hallstraat heeft op 23 november een speciale Heath Day. Bezoekers kunnen hier gratis advies krijgen over gezondheid, voeding, blessures en bewegen. Ook kunnen zij zich gratis laten testen en zo een beter inzicht krijgen in hun conditie.
Vervolgens is het mogelijk met een coach te bespreken wat de beste manier zou zijn om te bewegen. Fysiotherapeut, diëtist, voedingsdeskundige, looptrainer en beweegcoaches staan zondag ook allemaal klaar om te helpen bij vragen over gezondheid. Verder kan iedereen die de health dag bezoekt bloeddrukmetingen, blessuretesten en nog veel meer laten doen.
Shape bestaat inmiddels 35 jaar. Anja Weeda en haar zus begonnen in 1984 met een piepklein sportschooltje aan de 2e Hugo de Grootstraat 7 en inmiddels is het een begrip geworden in de Staatsliedenbuurt en de wijde omtrek met een mooi groot fitnesscentre aan de van Hallstraat. Weeda: “Dat ze het zo lang hebben overleefd, komt doordat wij net als ons hele team mensen echt willen helpen naar een gezondere leefstijl. Maar ook door gezelligheid en betrokkenheid zorgen we voor een laagdrempelige sportschool waar jong en oud door elkaar sport en de buurt elkaar tegenkomt. Want zonder die fijne buurt had Shape het nooit 35 jaar volgehouden.”
De Health day is van 12.00 tot 17.00 uur bij Shape-all-in aan de Van Hallstraat 617. Inschrijven voor de diverse activiteiten kan hier. Kijk op de website voor wat het sportcentrum nog meer in huis heeft.

DeWestkrant