Stadsdeelkantoor wordt sportschool

Westbewoners kunnen straks crosstrainen, fietsen of roeien op de plek waar ze eerst hun paspoort of rijbewijs ophaalden. Op de benedenverdieping van het voormalige stadsdeelkantoor aan de Baarsjesweg komt namelijk een filiaal van Basic Fit. Dit melden diverse vastgoedsites. De sportschool komt op de 1500 vierkante meter metende benedenverdieping. Hier wordt inmiddels al druk verbouwd.

Basic Fit verkoopt sportschoolabonnementen voor € 15,99 per maand en is daarmee een prijsstunter onder de sportscholen. De fitnessketen heeft nu al filialen in onder andere het Sloterparkbad en op industrieterrein Schinkel. In West zijn al enkele van dit soort sportscholen, zoals Your Fitness Center aan de Jan van Galenstraat en Fitness 4 Me aan de Postjesweg en in het Bruggebouw aan de Bos en Lommerweg. Kennelijk is dit de bodemprijs, want ook deze prijsstunters rekenen € 15,99 per maand voor een abonnement.

Bovenin het oude stadsdeelkantoor zit sinds vorig jaar al Panorama West , dat werkplekken verhuurt aan zzp’ers. Volgens de site van de verhuurder staat nog tien procent van het kantoor leeg.

 

DeWestkrant