Vorig jaar ook dode in ‘sekskamer’

De Filips van Almondestraat aan het begin van de middag. (Foto Martine de Vente)
Hoogstins2024

Update2: Volgens AT5 is vorig jaar ook al een man overleden in de woning in de Filips van Almondestraat, waar dinsdag een 35-jarige man overleed. Het ging destijds om een natuurlijke dood, maar de politie neemt dit wel mee in het onderzoek. Tot en met woensdagmiddag is nog een forensisch team bezig geweest bij de woning.

Update: Het Parool meldt dat de opgepakte man en eigenaar van de woning er een ‘sekskamer’ op na hield, volgens geruchten in de buurt. De reputatie van de woning als ontmoetingsplaats voor seks is onderdeel van het onderzoek van de recherche.

In een woning in De Baarsjes is vanochtend kort na half negen een dode man (35) aangetroffen. De politie maakte vanmiddag bekend dat de 56-jarige bewoner van het bewuste huis in de Filips van Almondestraat is aangehouden als verdachte. Hij wordt verhoord.

De toedracht is nog niet duidelijk. Via 112 kwam om half negen een melding binnen in verband met een reanimatie. Toen de hulpdiensten aankwamen, bleek de man al overleden. De recherche werd ingeschakeld toen een schouwarts de doodsoorzaak niet kon vaststellen. De bewoner van het huis, die aanwezig was, is daarop door de politie aangehouden.