Maandag pubquizdag

Hoogstins2024

Pas als de man met de microfoon aankondigt dat iedereen zijn mobiele telefoon op moet bergen, gaat een belletje rinkelen bij de argeloze bezoeker van café Kostverloren. Het café zit namelijk tot de nok toe vol; geen vrij tafeltje meer te vinden en dat op de maandagavond.

Als je echt niet meer op een terrasje kunt zitten, dan is de pubquiz prima kroegvermaak. En een goede smoes om ook op een doordeweekse avond naar het café te gaan.

Hier de beste op een rijtje:

Café Kostverloren quizt altijd op maandag vanaf 20.30 uur en verscheurt de rekening als je wint. De troostprijs is een schaal bitterballen.

Ook op maandag is de pubquiz in Bar Baarsch aan de Jan Evertsenstraat en de hoofdprijs is een avond gratis drinken. Meedoen kost € 2,50. Op zijn site kondigt het café overigens aan de quiz tegenwoordig van een andere leverancier te betrekken, zodat die beter aansluit bij het kennisniveau van de deelnemers.

Café Frieda aan de J.P. Heijestraat heeft iedere week op woensdag juist een huisgemaakte pubquiz. Daarnaast kun je ook maandelijks pop- of filmkennis testen bij de film- of muziekquiz.