Live talkshows over jouw buurt in het Clifford Theater

Ben jij er zaterdag 28 oktober ook bij?

Hoogstins2024

We zitten middenin de tweede helft van het seizoen – West Best Talkshow 2023!

De West Best Talkshow 2023 loopt als een trein! We hebben er al heel wat te gekke shows op zitten. Met dank aan alle gasten en het diverse publiek maken we er een feestje van!

De show is een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit de westside aan tafel, onder leiding van Reineke Jonker (presentatrice, regisseur en artistiek leider van De Theaterhuiskamer) en Snorella (tafeldame, presentator, dragtivist en toiletjuffrouw). Zij vragen met humor en diepgang sleutelfiguren uit de wijk het hemd van het lijf en snijden actuele onderwerpen aan, die de buurt bezighouden.

Leuke thema’s, verhalen uit de buurt en heel veel gezelligheid
Iedere show heeft een eigen thema met bijbehorende gasten, die een speciale rol in de wijk vervullen. Zij delen hun persoonlijke verhaal. ’Uiteraard wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken over buurt-gerelateerde vraagstukken. Zo zorgen we voor verbinding tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers en maken we West nóg een beetje mooier en gezelliger.

Dit is alweer de zesde West best Talkshow en de tweede helft van het het seizoen. Deze editie draagt het thema ‘Bloed’.

Ben jij er zaterdag 28 oktober ook bij?
De zesde show van deze serie vindt plaats op zaterdag 28 oktober (aanvang: 20:00 uur) in het Clifford Theater – Cliffordstraat 38. Je kunt kaartjes reserveren via cliffordstudio.nl/west-best-talkshow Voor stadspashouders is de entree gratis. In dat geval kan er een mail gestuurd worden naar westbesttalkshow@gmail.com om zeker te zijn van een plek. Sleep je buurman of buurvrouw mee of kom gerust alleen, de zaal zit sowieso vol met bekende gezichten. Je mag deze oer-Amsterdamse buurtshow, met augurken van inleggerij Kesbeke op tafel, niet missen!

De West Best Talkshow is een coproductie van Cliff & Co en De Theaterhuiskamer

Alle data op een rijtje: #6 zaterdag 28 oktober 2023 – #7 zaterdag 25 november 2023 – #8 zaterdag 16 december 2023. Volg de updates op Facebook of Instagram – #WESTBESTTALKSHOW

DeWestkrant