Marathon buurtsoap Chicken Haalhaal strijkt neer in Cultuurhuis de Vlugt

Hoogstins2024

Buurtsoap Chicken Haalhaal, die eerder al op verschillende plekken in Amsterdam-West te zien was, speelt op 2 april de marathon van het volledige tweede seizoen: Happy Hour. In het theaterspektakel van 2,5 uur (inclusief eten) worden bezoekers meegenomen in alle drama, humor en romantiek van hun favoriete personages. Als echte buurtsoap is de marathon ook gevuld met gastoptredens van lokale artiesten en live gespeelde reclames van ondernemers uit de wijk.

In het tweede seizoen van Chicken Haalhaal hebben de Turkse Eylem (gespeeld door Aysegül Karaca) en de Antilliaanse Justiano (Aldaïr Pieters) het afhaalrestaurant overgenomen en willen ze er een echt wereldmuziekcafé van maken. Het combineren van een zakelijke en een romantische relatie blijkt echter nog niet makkelijk! Wanneer dan ook nog het verzoek komt of het koppel een Oekraïense vluchteling op kan vangen, loopt de spanning hoog op. Daarnaast heeft de oude tante Frida last van liefdesverdriet, is Neeltje bang om haar kamer kwijt te raken en vreest Fred om Firuze kwijt te raken aan de knappe masseur Hassan…

Chicken Haalhaal: Happy Hour is een coproductie van het Volksoperahuis en Theater RAST. Eerder speelden ze in de Vlugt de zes losse afleveringen van de soap, maar ze keren nu terug voor de marathon. Op zondag 2 april om 18.00 uur is de voorstelling te zien in Cultuurhuis de Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125 in Amsterdam. Kaartjes zijn te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/chh2vlugtmar. 

DeWestkrant