Ontdek vrijwilligerswerk in Amsterdam-West!

Wist jij dat je in stadsdeel West heel veel leuk en dankbaar vrijwilligerswerk kunt doen? Help eens bij een festival of bij taalles voor vluchtelingen. Maak muziek met ouderen of kook een driegangenmaaltijd voor buurtbewoners. Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) helpt je aan leuk en zinvol vrijwilligerswerk en maakt je wegwijs in stadsdeel West. 

Waar word jij blij van?
Stel jezelf deze vraag, als je gaat nadenken over leuk en zinvol vrijwilligerswerk. Want er zijn zóveel mogelijkheden. Van eenmalige klussen tot langere projecten, van flexibele inzet tot vrijwilligerswerk op een vaste dag. Het is maar net wat jij wilt en zoekt. Maar het mooie is: met meer dan 400 vrijwilligersklussen in West zit er áltijd iets tussen waar jij blij van wordt, wedden?!

Spreekuren Vrijwilligers Centrale Amsterdam 
Vind je het fijn om met iemand samen te kijken wat bij jou past? VCA is er voor Amsterdammers die zoeken naar vrijwilligerswerk dat past bij hun talenten en agenda. Kom naar één van de spreekuren van VCA in Oud-West, de Baarsjes, Bos en Lommer of Westerpark. Niels Diepstraten van VCA helpt je graag bij het vinden van een leuke vrijwilligersplek in Amsterdam-West!
Bekijk de tijden en locaties van de spreekuren van VCA op https://www.vca.nu/over-vca/west/.  

Vacaturebank
Je kan ook zelf naar een passende vrijwilligersklus zoeken via de online vacaturebank van VCA. Voor een dagdeel per maand, een paar uur per week of een eenmalige klus. Net wat jij wilt en zoekt! Bekijk hier onze vacatures in West.

DeWestkrant