Perfect Eyelash in Nieuw-West

Hoogstins2024

Het succesvolle merk Perfect Eyelash heeft op 1 oktober een Flagship Store in Amsterdam Nieuw-West geopend. Ruim 9 jaar na de start van het bedrijf voelde oprichtster en eigenaresse Set Moosavi de noodzaak om ook de hoofdstad full-service te bedienen met een salon, trainingsacademie en showroom in één pand.

Perfect Eyelash is als Lash Brand of the Year 2020 dé toonaangevende Europese speler in de wereld van wimpers en wenkbrauwen. Het bedrijf, met eigen productlijn en academie, is al op vele locaties in Nederland actief. Nadat de vorige vestiging in Amsterdam-Noord contractueel eindigde, ontstond het idee een full-service Flagship Store te openen in Amsterdam. Een vestiging die het totaalconcept van Perfect Eyelash goed vertegenwoordigd. En Perfect Eyelash is daarin perfect geslaagd. Het prachtig ingerichte monumentale pand aan de Sloterweg 785 is niet alleen dé plek in Amsterdam voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen, maar ook voor manicure, pedicure en het bleken van tanden ben je hier aan het juiste adres. Als (beginnend of ervaren) stylist kun je ook terecht voor het volgen van lash & brow trainingen. En in de showroom vind je een ruim assortiment aan producten, zowel voor consumenten als professionals. De vestiging is eenvoudig en snel te bereiken via de A4 en A10 en je kunt gratis parkeren op het privéterrein.

Afspraak plannen
Wil jij ook prachtige wimpers of wenkbrauwen? Plan nu alvast een afspraak. Klik hier of bel naar 0341-795052. De eerste 2 weken profiteer je bovendien van een leuke openingsactie, hou onze Instagram pagina in de gaten!

DeWestkrant