Single and ready to walk and mingle in het Westerpark

Hoogstins2024

Stelletjes hebben alles: elkaar, jubileums en Valentijnsdag. Ze lijken altijd wel iets te vieren. Maar wist je dat er een speciale feestdag is voor Singles! Het concept van deze Singlesdag komt uit China waar ze dit op 11 november vieren (11-11). Deze datum is specifiek, omdat de vier enen symbool staan voor het alleen zijn. Maar natuurlijk is deze Chinese traditie al erg oud en vieren we tegenwoordig niet alleen het alleen zijn meer, maar vieren we ook het leven van het individu. Maar hoe vier je zo’n Singlesdag nu. Daar heeft Intersport iets op bedacht.

Op zondag 10 november organiseert Intersport namelijk het allereerste Singles Walk Festival in het Westerpark. Natuurlijk is dit een dag eerder dan de echte Singlesdag, maar op deze dag kun je alvast starten met het vieren ervan. Zet je zelf in het zonnetje en vier je bestaan door lekker te gaan wandelen met een hele hoop leuke mensen. Het Singles Walk Festival is open voor iedereen dus ook als je niet single bent kun je gezellig langskomen om jezelf als individu te vieren. So get ready to walk and mingle!

De wandelingen

Hoe gaat het Intersport Singles Walk Festival eruitzien? Uiteraard gaat er gewandeld worden in het Westerpark. Er is dan ook keuze uit twee verschillende wandelingen. Beide wandelingen zijn 6,5 km, maar voor de enthousiastelingen onder ons is het ook mogelijk om een lange wandeling te maken van 13 km door de wandelingen achter elkaar te lopen. 

De wandeling is voor iedereen toegankelijk, maar extra gezellig als je single bent en mensen wil leren kennen in een ongedwongen sfeer. Een wandeling is de ideale manier om gezellig te kletsen en misschien wel jouw nieuwe liefde te ontmoeten. De wandelingen kunnen in anderhalf uur gelopen worden, maar het is geen wedstrijd dus geniet van het wandelen en ontspan.

Bij terugkomst op het festival is er nog genoeg leuks te doen. Zo kun je een hapje komen eten bij een van de 14 foodtrucks of kun je genieten van de livemuziek en losgaan op de meest lekkere deuntjes van de DJ’s. 

Meer weten? Ga naar www.intersportsingleswalk.nl

DeWestkrant