Stand up comedy-show Raoul Heertje in De Hallen Studio’s

Hoogstins2024

Comedian, schrijver en programmamaker Raoul Heertje gaat optreden in De Hallen Studio’s. Vanaf 28 april geeft hij vier vrijdagen en vier zaterdagen ’s avonds een stand up comedy-show.

Al jaren deelt Raoul Heertje op allerlei podia zijn hersenspinsels met het publiek. Om andere mensen te begrijpen en daarmee zichzelf. Bij het ontwikkelen van zijn show merkte Heertje dat hij nou wel genoeg naar zichzelf geluisterd heeft. “Dus zet ik regelmatig ergens een tafel en twee stoelen neer om naar andere bewoners van deze planeet te luisteren. (En dat op te nemen). Spreekuur noem ik het. En dan mag ik ook nog de uitspraken van deze willekeurige voorbijgangers laten horen tijdens mijn optredens. Dan hebben we er allemaal wat aan. Ik wel in ieder geval.”

Raoul Heertje was samen met zijn broer Eric oprichter van Comedytrain en comedyclub Toomler. Hij was jarenlang teamcaptain van ‘Dit was het nieuws’ en trad op in Amerikaanse en Britse comedyclubs. De afgelopen jaren schreef en vertaalde Raoul Heertje onder andere toneelstukken. Hij regisseerde diverse comedians en maakte met Frans Bromet de tv-serie ‘Het Israël van Heertje & Bromet’.

Meer informatie en tickets http://www.raoulheertje.nl