Stem op je favoriete kunstwerk, help een school/BSO naar de overwinning en maak kans op een cadeaubon!

Hoogstins2024

Kinderen uit West hebben kunstwerken gemaakt van plastic afval. De bijzondere creaties zijn te zien op het Bos en Lommerplein tot en met 7 november. Kom kijken naar de expositie Plastic NOT so fantastic! en stem op je favoriete kunstwerk. 

Zelf maak je kans op een leuke prijs als je de ingevulde stemflyer in de BoLo inleverbus deponeert. Online stemmen kan ook. Voor de scholen/BSO’s van de drie kunstwerken die de meeste stemmen ontvangen, zijn mooie geldbedragen te winnen.

Zeven basisscholen en drie buitenschoolse opvangorganisaties uit West doen mee aan de expositie en wedstrijd, georganiseerd door winkelcentrum BoLo. De kinderen hebben op hun eigen manier een heus kunstwerk gemaakt door het beplakken van een houten frame in de vorm van een dier, met het afvalplastic dat ze verzameld hebben.

De expositie Plastic NOT so fantastic! is te zien in twee etalages op het plein. Eén etalage op nummer 124 en de andere etalage is te vinden op nummer 134. Bij alle ondernemers van BoLo liggen stemflyers, die kunnen worden gedeponeerd in de speciale inleverbus bij Holland & Barrett. Online stemmen is mogelijk via deze link

Stemmen kan tot en met zondag 3 november. Na het tellen van de stemmen mogen de drie scholen of BSO’s met de meeste stemmen (online en offline bij elkaar opgeteld) op donderdag 7 november naar de prijsuitreiking komen bij BoLo. De drie te winnen prijzen zijn geldbedragen van € 500,-,  € 250,- en € 100,-  De scholen/BSO’s mogen zelf bedenken waar ze het geld aan gaan besteden.

De gedachte achter deze actie is dat de kinderen zich ervan bewust worden dat er veel te veel plastic op deze wereld is. Dankzij de actie krijgt plastic een tweede leven als kunstwerk. Na de prijsuitreiking krijgen de scholen hun kunstwerk weer terugbezorgd zodat ze het een mooi plekje kunnen geven.

Als mooie aanvulling op de scholenkunstactie Plastic NOT so fantastic! worden aanstaande zaterdag 19 oktober op het plein exclusieve linnen BoLo-tasjes uitgedeeld als alternatief voor plastic tasjes! In elk tasje zit een textielstift en een flyer met een opdracht… Voor de persoon die de opdracht het leukste uitvoert is een supertoffe prijs te winnen!