The Color Bilderdijkstraat

Hoogstins2024

Arnolda van der Kaap opende in oktober 2016 de deuren van haar The Color Salon aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam. Ze heeft een succesvol team met ervaren Color Specialisten die gespecialiseerd zijn in het kleuren van haar en op de hoogte zijn van de allernieuwste haarkleurtechnieken en trends. Of je nu gaat voor een balayage, highlights of colormelt, zij zijn de expert op haarkleurgebied. Uiteraard wordt er ook op hoog niveau geknipt. 

Bij jouw allereerste bezoek aan The Color plannen wij een vrijblijvend adviesgesprek waarbij wij luisteren naar de look die jij voor ogen hebt. Onze Color Specialists kijken naar de conditie van het haar om zo een bijbehorend behandelingsplan vast te stellen. Tijdens dit gesprek geven wij jou het advies wat je nodig en een prijsindicatie van jouw haarkleurbehandeling.

Plan nu een vrijblijvend consult bij The Color Bilderdijk en ontvang 20% korting op jouw eerste haarkleurbehandeling. Maak een afspraak via onze WhatsApp service: +31611238800*

Onze Color Specialisten worden getraind door onze Educators van The Color College. Hier leren ze bijvoorbeeld de nieuwste trends in haarkleurtechnieken en productkennis te beheersen zodat ze dit in de salon optimaal kunnen uitvoeren. Binnenkort trainen onze Educators ook net startende Hair Colorist tijdens onze gloednieuwe opleiding: ‘word hair colorist’.

Bezoekadres: The Color Bilderdijkstraat 207
Maak gebruik van onze WhatsApp service: +31611238800
Meer informatie vind je op: www.thecolor.nl/salon/bilderdijkstraat-amsterdam
Of volg ons op Instagram: @thecolorsalons

*Let op: deze korting geldt alleen voor klanten die nog nooit een afspraak hebben gehad bij een The Color salon (alle locaties). De actie geldt niet in de maand december, op onze cadeaubonnen, producten, toners en knip behandelingen. Ook kan deze korting niet gebruikt worden in combinatie met andere acties en is niet in te wisselen voor geld. Let op: deze korting is alleen van toepassing op afspraken bij Color Specialists en onze Juniors.

DeWestkrant