Uw woning verkopen of verhuren? Maak kennis met Koops Makelaardij!

(Foto Koops Makelaardij)
Hoogstins2024

Ongeveer een jaar geleden heeft Koops Makelaardij Amsterdam zich gevestigd aan de Nassaukade 300h te Amsterdam. Het mooie kantoor is precies gelegen op de grens van stadsdeel Amsterdam-West en het centrum van Amsterdam. 

Het makelaarskantoor is geen onbekende speler in Amsterdam. Al 15 jaar staat Koops bekend als makelaar en vastgoedbeheerder in Amsterdam en vorig jaar is besloten om van 2 kantoren te verhuizen naar één mooie centrale locatie tegenover de populaire horecagelegenheid de Waterkant. 

“Wij vinden het fijn om vanaf deze locatie en als één groot team onze werkzaamheden uit te voeren. Alle medewerkers en verschillende expertises onder één dak brengt een fijne dynamiek met zich mee. Dagelijks leren wij van elkaar en worden verschillende casussen met elkaar doorgesproken” aldus één van de oprichters Sander Koops.

De medewerkers van Koops Makelaardij kennen de stad goed. Vooral in Amsterdam-West is geen straat onbekend. Via het vorige kantoor, dat was gelegen aan de Zeilstraat, hebben ze juist in dit stadsdeel veel woningen verhuurd en verkocht. 

Koops Makelaardij heeft ook makelaarskantoren in Amstelveen, Haarlem en Leiden en een aparte beheerafdeling in Amstelveen. “Met het hele team maken wij jaarlijks zo’n 1000 opdrachtgevers blij, dat is een behoorlijk aantal”, zegt Sander Koops. “Wij krijgen vaak de vraag waarin wij ons onderscheiden in vergelijking met andere makelaars. Op zich is dat lastig te beantwoorden en dat ervaar je pas wanneer je met ons in zee gaat. Je merkt dan al snel dat wij op een enthousiaste manier en kort op het werkproces zitten. Wij denken het verschil te kunnen maken door bepaalde zaken net even meer aandacht te geven, zoals het maken van pakkende woning presentaties, een goede bereikbaarheid en het contactonderhoud met collega makelaars. Met parate kennis en een gedegen advies kunnen wij in ieder geval zeggen dat wij een professionele gepassioneerde partij zijn om mee samen te werken”. 

Heeft u ook verkoop- of verhuurplannen? Neem dan contact op met Koops Makelaardij Amsterdam. 

Koops Makelaardij Amsterdam
Nassaukade 300H
1053LN Amsterdam
020-8208772
amsterdam@koopsmakelaardij.nl
www.koopsmakelaardij.nl