Vacature Operator culturele evenementen ‘Podium Nassau’ (op oproepbasis)

Hoogstins2024

Past dit bij u?
– U heeft ervaring met de organisatie van kleinschalige evenementen
– U bent bekend met de bediening geluidsinstallaties, projectoren, verwarmingsinstallaties
– U heeft geen probleem met enig sjouwwerk
– U bent aardig als het kan en duidelijk als het moet
Dan zoeken wij u. 

De Nassaukerk, De Wittenkade 111, transformeert stap voor stap naar een sociaal en cultureel centrum op het grensvlak van amateur- en professionele cultuur en ontmoeting. Nu al wordt de kerkzaal vanwege zijn akoestiek veel gebruikt door koren en orkesten, zoals het Riciotti Ensemble. Tegelijkertijd blijft het gebouw de thuisbasis van de gemeenschap van de Nassaukerk, een open kerk die zich richt op de samenleving. 

Wij zoeken met spoed een operator als aanvulling op het dagelijks beheer om de huurders van de kerkzaal en nevenzalen te ondersteunen bij het uitvoeren van hun activiteit. Wegwijs maken en verzorgen van de techniek en logistiek, maar ook verzorging van koffie en thee en zonodig inschakelen van catering is hoofdtaak.

De operator denkt mee vanuit de mogelijkheden van het gebouw, en geeft aanwijzingen voor op- en afbouw, opruimen en schoonmaak, ziet toe op de uitvoering en de organisatie van in- en uitstroom van bezoekers. Mede met het oog op voorkomen van overlast voor de directe omgeving. 

Honorering
Wij bieden een flexibele job in samenwerking met een klein team van betrokken collega’s. Helaas kunnen we (nog) geen regulier contract bieden, maar zoeken iemand met ervaring die flexibel ingezet kan worden, afhankelijk van de vraag, en die wil werken op factuurbasis. Wij gaan uit van minimaal 10 uur per week tot circa 20 na inwerkperiode. Vergoeding 35,00 euro per uur, inclusief btw. 

Bij doorontwikkeling naar een volwaardige accommodatie groeit de functie mee in omvang, verantwoordelijkheden en honorering. Het is duidelijk een pioniersfunctie, voor zzp’ers, herintreders op de arbeidsmarkt, studenten, vitale pensionado’s etcetera. 

Flexibiliteit en woonachtig zijn in West is een pré in verband met tijden en beschikbaarheid. En BHV certificaat ook.

Informatie bij Dick Jansen, lid exploitatiecommissie Nassaukerk, 0654781042.
Reacties voor 1 oktober naar beheer@nassaukerk.nl