Voor stadsmensen, levensgenieters, avonturiers

Hoogstins2024

Als je de plannen van de gemeente en ontwikkelaars ziet, is het een feit. Sloterdijk-Centrum wordt een heel toffe stadswijk op een toplocatie! Wie nu investeert in een opvallend duurzaam appartement zit goed. Hier woon je op loopafstand van het Westerpark en Station Sloterdijk, dicht bij het strand en Haarlem én met een kwartier fietsen zit je in de binnenstad. Fijne bijkomstigheid is dat er veel hotspots in de buurt zijn. 

Waar voor je geld
Floating Gardens is niet ‘betaalbaar’. Dat is immers subjectief. Maar als je ziet wat je krijgt voor je geld… De appartementen zijn gasloos en uitstekend geïsoleerd waardoor jij geen last hebt van de stijgende energieprijzen. Sterker nog, je energierekening zal opvallend laag zijn. Het kan zomaar een paar honderd euro per maand schelen met wat je nu betaalt. Als je daarbij optelt dat door de eeuwen heen pioniers van nieuwbouwwijken altijd beloond worden met een aanzienlijke waardestijging, dan is Floating Gardens een slimme investering.

Minimaal 90 m2 woonoppervlakte
Het award-winnende ontwerp van Orange Architects siert straks de entree van Sloterdijk-Centrum. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats en plek in de fietsenstalling. De appartementen – van minimaal 90 m2 – hebben 2 slaapkamers en een groot terras of balkon. Als kers op de taart zijn er diverse ‘Gardens’ op de daken waar je als bewoner gebruik van kunt maken.  

Meer weten?
Floating Gardens is biodivers, klimaatadaptief en circulair. Ze vormt met haar drie daktuinen de groene verbinding tussen de natuur en de stad. Je koopt hier een appartement vanaf 90 m2 vanaf € 560.000,- v.o.n. inclusief mooi sanitair en vloerverwarming. Op de website staan de tekeningen en prijzen van de vier typen appartementen.  

https://www.floating-gardens.nl/koopwoningen-amsterdam-sloterdijk/