Vrijwilligerswerk in West? Kom naar de Talentenbeurs!

Hoogstins2024

Op dinsdag 8 november vindt in De Hallen in West van 13.00 tot 16.00 uur de 15e editie van de Talentenbeurs plaats. Alles draait hier om ontwikkelen van talent en je vrijwilligersplek vinden. Tijdens de beurs bieden meer dan 40 organisaties hun vrijwilligersvacatures aan. 

Voorafgaand aan de beurs kunnen West-bewoners gratis deelnemen aan inspirerende workshops, die bijdragen aan persoonlijke groei. Ook zijn er extra activiteiten tijdens de beurs zoals Dress for Success die stylingadvies geeft, een professionele fotograaf voor een representatieve foto en een workshop om persoonlijke talenten in kaart te brengen.

De Talentenbeurs wordt jaarlijks door Combiwel Buurtwerk georganiseerd in opdracht van Stadsdeel West. Het is een inspirerende middag voor bewoners van West. Elke organisatie bemenst een eigen tafeltje en zo heb je in één klap een overzicht van de mogelijkheden én spreek je de mensen direct. 

Een gezellig gesprekje, vertellen wie je bent en wat je wil en voor je het weet heb je een afspraak gemaakt en ben je als vrijwilliger aan het werk op een leuke plek in West. Flexibel of vast. Als opstapje naar betaald werk of als pensionado. Groepswerk, een-op-een of individuele taken, doe-werk of denkwerk.

Senne deed er zijn voordeel mee: “Toen ik stopte met werken had ik ineens tijd over en ik zag ook minder mensen. Op de Talentenbeurs hoorde ik over een taalmaatjesproject. Nu ben ik taalmaatje van Aarav. We wandelen iedere week in een ander park en praten over van alles. Ik leer hem nieuwe woorden en hij vertelt mij over zijn geboorteland. We leren van elkaar en het is gezellig.”

Workshops
In aanloop naar de Talentenbeurs is er een divers programma met workshops. 
En heb je nog geen idee welk vrijwilligerswerk past bij jouw talenten en interesses? Kom dan het A-Z-Talentenspel spelen. Daarna weet je waar je naar op zoek bent.

Talentenbeurs West, 8 november 2022, 13:00 – 15:30 uur
De Hallen Studio’s, Hannie Dankbaarpassage 18.
Workshops, 24 oktober t/m 4 november op diverse locaties in West.
Informatie en aanmelden: https://west.combiwelbuurtwerk.nl/talentenbeurs-west/
Deelname workshops en toegang Talentenbeurs zijn gratis.