Verleidelijkheid troef bij Chassé Dance Studio’s in De Baarsjes

Foto: Chassé Dance Studio’s .
Hoogstins2024

Ondernemer en ex-danser Lenny Balkissoon realiseerde in 2015 een danscentrum in de leegstaande Chassékerk. In de Chassé Dance Studio’s in de Chasséstraat worden nog steeds benen gestrekt en heupen geschud. Vaak gaat dat op een spannende manier. Drie oh-là-là activiteiten op een rij.

30 oktober: Teresa Jaldón & Flamencofamily
Tijdens deze pop-up kun je de laatste duurzame modestukken met een ‘flamenco touch’ bekijken, passen en inslaan. Teresa, een Spaanse ontwerpster en flamencodanseres/-lerares, werkt enkel met natuurlijke materialen waarin je je ‘zowel op straat als op het podium vrij kunt bewegen’. Een ‘mediterraan en sensueel effect’ krijg je er gratis bij.

2 november: Sexy Heels, the basics
Kláár met dat geklungel op hoge hakken? Vanaf woensdag 2 november kun je elke week aan je basistechnieken werken, zodat je voortaan als een diva over de straten in West schrijdt.

12 november: Striptease & Seduction workshop
Een zaterdagmiddag bij gedimd licht werken aan je ‘power of seduction’. Tijdens de workshop word je houding onder de loep genomen en je zelfvertrouwen opgekrikt. Ook leer je de ins en outs van een ‘super hot strip choreography’.

Meer info: kijk hier.

DeWestkrant