Waar is de wachtlijst?

BoLoSpringforKids

September lijkt misschien ver weg, maar als je kind wil voetballen of hockeyen is het nu de tijd om uit te kijken naar een leuke club. Maar ja: wachtlijsten. Hier een overzichtje van waar nog plek is en waar –helaas- niet.

Voetbal

SDZ (Westerpark) houdt geen wachtlijst bij, maar streeft ernaar bij de jeugd maximaal vijftig kinderen per geboortejaar aan te nemen. Zit je kind niet bij de eerste vijftig, kan hij aspirant-lid worden en deelnemen aan tenminste 25 wedstrijden of trainingen. Ouders vergroten de kansen voor hun kind om lid te worden door zich aan te bieden als elftalleider, trainer of kantinemedewerker. Talentvolle voetballertjes kunnen ook nog proberen op SDZ te komen door deel te nemen aan een talentendag op 22 april.

-Voor voetballers in spe zijn er nog wel volop mogelijkheden bij SDW aan de Seineweg bij Sloterdijk. Hier zijn alle kinderen uit West welkom. De jeugdafdeling moet groeien, zo is te lezen op de website van de club. Sinds dit seizoen heeft SDW ook een meidenteam.

-Hoe het zit met aanmeldingen bij VVA/Spartaan (Laan van Spartaan) en AVV Sloterdijk (Sportpark Multatuliweg, Sloterdijk) is via de websites van deze clubs niet te achterhalen.

Hockey

Wil je dochter hockeyen in West? Vrij kansloos voor de leeftijden 8,9 en 10. In die categorie zit AMHC Westerpark overvol, zo meldt de website van de club. Jongens komen doorgaans sneller aan de beurt. En eenmaal ‘binnen’ wordt er van jou als ouder verwacht dat je actief meedoet.

Doneer