Welkom bij Rein Wellness Spa in De Baarsjes

(Foto Rein Wellness Spa)
Hoogstins2024

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en betreed een oase van rust en sereniteit bij Rein Wellness Spa. Onze luxueuze spa in De Baarsjes biedt heerlijke behandelingen, waaronder een unieke babyspa, exclusieve private spa-ervaringen, verjongende magnesium float therapie en de traditionele Japanese headspa.

Privé Spa
Stap binnen in een oase van rust, weg van de drukte van het dagelijks leven. Ontsnap aan de wereld en geef je over aan een luxe retraite, waar elk moment gewijd is aan jouw ontspanning en vernieuwing. Treed binnen in onze privé spa en omarm de luxe van tijd voor jezelf. Welkom in een wereld van pure verwennerij en ontspanning. Bij ons heb je de gehele ruimte voor je zelf en heb je geen last van andere bezoekers waardoor je volledig kan ontspannen. 
De privé spa kunnen je afhuren vanaf 2 tot 5 uren met minimaal 2 en maximaal 8 personen. Je bepaalt dus zelf wie je meeneemt, lekker met je partner/moeder/dochter of een gezellige vriendinnen spadag. Het kan bij ons allemaal. Wasgoed is bij ons inclusief, dat betekent dat je van ons een luxe wastas meekrijgt met een luxe badjas/baddoek en badslippers voor gebruik tijdens je spa sessie.

Floaten in Magnesium
Floaten is gewichtloos drijven in pure magnesium. Door deze unieke combinatie komt je lichaam in opperste ontspanning. Waardoor je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel kan ontladen. Het is een bijzonder rustgevende ervaring die niet alleen ontspant en ontstresst, maar ook een energieboost geeft en een positief effect heeft op de algehele gezondheid.
Na vier á vijf keer 60 minuten floaten voel je het optimale effect; de ontspanning gaat dieper en vindt sneller plaats. Het effect kan tot een week of zelfs langer (10 tot 14 dagen) voelbaar blijven. Geniet van floaten solo of samen als duo.

Positieve effecten van floaten
Floaten is een unieke beleving waarbij je wordt gedragen door magnesiumzout. Het is wetenschappelijk aangetoond dat floaten een positief neurologisch effect heeft op ons brein, het brengt namelijk rust in ons brein. Floaten laat spieren ontspannen, het stresshormoon cortisol daalt door gebrek aan prikkels, je bloeddruk daalt en het gelukshormoon endorfine evenals melatonine neemt toe wat invloed heeft op je vitaliteit. Je wordt er blij van! Ook ondersteunt floaten in pure magnesium in het verlichten van mentale klachten (burn-out & depressie) en chronische pijnklachten. 

Japanese Head Spa
Japanese Head Spa behandelingen zijn populair. Een facial, maar dan voor de hoofdhuid. Tijdens deze behandeling wordt je hoofdhuid intensief gereinigd en worden je haarlokken verzorgd.Je geniet van een uitgebreide hoofd/nek en schoudermassage en komt helemaal tot rust tijdens de waterfontein therapie en stoom behandeling. Naast dat deze behandeling voordelen heeft voor de hoofdhuid en het haar, biedt de behandeling ook de ultieme ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt. 

Babyspa
Wat is er nou fijner dan je baby te zien genieten en relaxen. Wil jij met jouw baby het ultieme ontspanmoment beleven en tegelijkertijd de band met je baby versterken, kom dan naar onze Baby Spa. Een unieke ervaring om niet te vergeten.

Rein Wellness Spa
Admiralengracht 223, 1056 DX (Naast Rein Cityspa, Jan Evertsenstraat 52-54)
Telefoon 020-2470019
Mail info@reinwellnessspa.nl
Web www.reinwellnessspa.nl

Sauna. (Foto Rein Wellness Spa)