Werken bij de leukste kinderopvang in Amsterdam-West? Kom kennismaken!

Hoogstins2024

Heb jij een passie voor kinderen? Wil je weten of kinderopvang iets voor je is? Kom dan kennismaken met de leukste maatschappelijke kinderopvang organisatie van Amsterdam.

Er zijn veel mogelijkheden om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan. Heb je nog geen diploma? Dan zijn er twee trajecten voor leren en werken tegelijk: de route zij-instroom en de route BBL. Op onze Open Avond op 15 november vertellen we je er alles over!

Zij-instroom: in drie maanden zelfstandig aan de slag
Ben je in het bezit van een afgeronde mbo- of hbo-opleiding op het gebied van Maatschappelijk Dienstverlening, Onderwijs of Welzijnswerk, maar mis je nog de juiste kwalificaties voor de functie van pedagogisch medewerker? Solliciteer dan voor ons zij-instroom traject. Dat is werken en leren tegelijk. Wij betalen jouw bijscholing en je ontvangt direct salaris. Na 3 maanden kun je gekwalificeerd aan de slag op één van onze locaties. Info: Akros zij-instroom.
 
BBL-traject: vanuit een ander beroep naar de kinderopvang

Wil je vanuit een ander beroep overstappen naar de kinderopvang, maar heb je nog niet de juiste opleiding of ervaring? Solliciteer dan voor ons BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg), dat start in januari 2023. Dat is werken en leren tegelijk. Je volgt een volwaardige mbo-opleiding van 24 maanden, waarbij je 20 uur per week werkt in de praktijk. Wij betalen jouw opleiding en je ontvangt direct salaris! Info: Akros BBL-traject. (Tekst gaat verder onder foto)

Maatschappelijke kinderopvang
Akros biedt maatschappelijke kinderopvang. Elk kind is welkom en wordt gezien. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Iedereen is uniek en brengt zijn/haar eigen kwaliteiten in. En dat voel je op onze locaties.
 
“Akros geeft iedereen een kans en het is ontzettend leuk dat we zoveel medewerkers uit verschillende culturen hebben.”
“Het voelt als tweede thuis.”
“Er was gelijk al een klik, maar toen ik de binnen- en buitenruimtes zag was ik verkocht!”

Open avond op dinsdag 15 november
Nieuwsgierig? Kom dan kennismaken op dinsdag 15 november bij kinderdagverblijf Tuimelaar in Amsterdam-West. Maak vrijblijvend kennis met misschien wel je nieuwe collega’s. Onze pedagogisch medewerkers vertellen je graag alles over wat werken bij Akros zo leuk maakt en hoe je bij ons op persoonlijk en professioneel vlak kunt groeien. Locatiemanager Sumeyra geeft je graag een rondleiding. Je kunt haar alles vragen over onze pedagogische visie, waarom we doen wat we doen en hoe we ons laten inspireren. Het wordt een gezellige avond met natuurlijk wat lekkere hapjes en drankjes. Last but not least: neem je CV en diploma’s mee. Onze recruiter Kim en onze coördinator educatie Karima kijken samen met jou naar wat de mogelijkheden zijn en wat aansluit op jouw wensen. Is er een klik, dan maken we ter plekke een vervolgafspraak.

Info en aanmelden
Ben je erbij? Meld je dan uiterlijk maandag 14 november aan via hr@akros-amsterdam.nl Vermeld je voornaam, achternaam en telefoonnummer. Nog vragen? Mail ze naar hetzelfde adres. We zien je graag op 15 november!

pastedGraphic.png

Werken in de kinderopvang
Open avond
Dinsdag 15 november
Tussen 18.00 en 20.00 uur
Kinderdagverblijf Tuimelaar
Baarsjesweg 145
1057 HM Amsterdam
www.akros-amsterdam.nl
020 – 26 10 500