Worstelen en pingpongen in de Hotelnacht bij The Moxy

Hoogstins2024

Tijdens de Hotelnacht kun je voor een speciaal tarief slapen in diverse Amsterdamse hotels en wemelt het van de lollige activiteiten. Noteer de datum: 19 januari!

Op 19 januari kunnen Amsterdammers voor de zevende keer voor een speciaal tarief boeken bij lokale hotels. Meer dan dertig hotels doen mee. In West zijn dat het Moxy Amsterdam Houthavens en het Consious Hotel Westerpark. De hotelkamers zijn populairder dan tickets voor concerten van Bruno Mars, Rihanna en Justin Bieber samen, check dus snel op de site welke hotels nog beschikbaar zijn en sla toe.

Bar Electrique
Tijdens de Hotelnacht worden op een besloten event de Best Hotel Bar Awards 2019 uitgereikt. Duimen dat Bar Kantoor (Conscious Hotel Westerpark) en Moer (The Tire Station) tussen de winnaars zitten. Maar hoe dan ook houden we van deze bars uit West, toch? Bewijs dat en loop rond 17.00 uur even binnen bij Bar Kantoor van het 100% elektrische hotel in het Westerpark. De bar is dan tot 1.00 uur een ‘Bar Electrique’ compleet met elektrische spelletjes, een ‘gigantische geladen spiraal’ en een ‘buzzing drankspel’. Hotdogs en (vegan)bitterballen en daarna ontladen bij muziek van DJ Unload. Niet zo van de hapjes en zo? Leg dan vanaf 18.00 uur een steviger fundament met een driegangendiner.

Frozen T-Shirt Contest
In het Moxy aan de Danzigerkade draait alles vanaf 18.00 om sumoworstelen en pingpongen. Tijdens deze ‘unieke play and party-avond’ kun je op de hoogste verdieping van dit speelse en funky hotel genieten van het uitzicht over de havens aan het IJ en loeren naar de sumo wrestling suits. In het zwembad kun je terecht voor Ping-Pong Scramble en een Frozen T-Shirt Contest. Blaas daarna stoom af bij cocktails en muziek van een dj.