Geannuleerd: grootste beurs voor vrijwilligers in West op 23 november

(foto: Combiwel)
Hoogstins2024

Op 23 november vindt in de Hallen de grootste beurs van West voor vrijwilligerswerk plaats. Tientallen organisaties presenteren zichzelf en bezoekers vinden in één middag honderden leuke vacatures. In de twee weken vóór de beurs zijn er tal van professionele gratis workshops om je talenten verder te ontwikkelen. UPDATE: de beurs is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen geannuleerd. 

Toe aan meer zingeving, of een opstapje naar -ander- werk? Vrijwilligerswerk doen is ook een geweldige manier om nieuwe sociale netwerken te vinden. Van af en toe tot een vaste plek, vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Onderzoek wijst keer op keer uit dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn en daarvoor maakt het niet uit hoeveel of hoe lang ze dat doen.

Snel en overzichtelijk oriënteren
De beurs is een handige manier om je te oriënteren. Past vrijwilligerswerk bij mij? Word ik ergens enthousiast van? Ook ontmoet je direct de mensen van de organisaties, zodat je weet of het klikt.
In de tweede beurshal vind je activiteiten zoals stylingadvies van Dress for Succes of een fotograaf voor jouw gratis representatieve profielfoto.

Workshops
In aanloop naar de Talentenbeurs is er van 8 tot en met 18 november een groot aantal gratis workshops in West te volgen. Voor bewoners die hun talenten willen ontdekken of ontwikkelen. Van trainingen in persoonlijke communicatie tot jezelf presenteren op papier. Ook zijn er workshops voor actieve bewoners die hun initiatief of organisatie verder willen brengen. Flyers maken met Canva, de ‘Zoektocht naar de Supervrijwilliger’ en ‘Van idee naar uitvoering’ over hoe je een bewonersinitiatief opstart.

Talentenbeurs West
23 november 13.00 – 16.00 uur
De Hallen Studio’s
Hannie Dankbaarpassage 18
Alle info over aanmeldingen en workshops vind je hier west.combiwelbuurtwerk.nl/talentenbeurs-west
De Talentenbeurs wordt georganiseerd door Combiwel Buurtwerk in opdracht van Stadsdeel West.
Let op: de Hallen is verplicht om het corona-toegangsbewijs te controleren (vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag)