3x raak in De Hallen

Denim Days. Foto: Tim Collins Photography
Hoogstins2024
De agenda van De Hallen in Oud-West barst altijd van de activiteiten. Welke drie events mag je in ieder geval niet missen?

Tip 1
Wat: Denim Days – The Market Edition
Wanneer: vrijdag 21 oktober, 10.00-18.00 uur, zaterdag 22 oktober, 10.00- 18.00 uur
Waar: De Passage, Hannie Dankbaarpassage en Denim City Amsterdam
Kost dat? Gratis toegang
Mocht je de succesvolle editie in april hebben gemist – of gewoon geen genoeg krijgen van all things denim– dan  is dit je kans om (nog meer) #brighterblue goodies te bemachtigen. Bezoek de blauwe Denim Market, doe mee aan workshops, blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de denim-scene en ontmoet andere denim-lovers.

Tip 2
Wat: Imagine Fantastic Film Festival
Wanneer: woensdag 26 oktober tot en met zaterdag 5 november
Waar: De Filmhallen en Lab 111 (Arie Biemondstraat 111)
Kost dat? 11,50 euro per ticket
Dit is het grootste Nederlandse filmfestival voor de fantastische film. Reken op het nieuwste en beste op het gebied van sciencefiction, fantasy, horror en aanverwante genres.

Tip 3
Wat: The Maker Market
Wanneer: zaterdag 29 oktober, 11.00-17.00 uur, zondag 30 oktober, 12.00-17.00 uur
Waar: De Passage, Hannie Dankbaarpassage
Kost dat? Gratis toegang
The Maker Market is dé plek om jonge, innovatieve makers van over de hele wereld te ontmoeten. Je vindt hier handgemaakte producten, geproduceerd met liefde en vakmanschap. Bij elke editie zijn er nieuwe merken van de partij, evenals bekende gezichten, zodat er elke maand spannende nieuwe dingen te ontdekken zijn. Ontmoet de makers aan het werk op de markt en praat met hen over hun ideeën en het verhaal achter hun product.