Actie Nedcars voor buurtgenoten 

Foto Nedcars
Hoogstins2024

Nedcars Autoverhuur & Shortlease Amsterdam is al sinds 1985 in Bos en Lommer gevestigd. Het bedrijf combineert het persoonlijke van een kleine, zelfstandige verhuurder met de schaalvoordelen van INQAR en HuurMij. “Hierdoor kunnen we mooie acties voor buurtgenoten optuigen”, meldt eigenaar Ronald Meijers-Manuputty.

Ronald en zijn vijf medewerkers hebben in de achterliggende jaren een mooie plek veroverd in de Amsterdamse verhuurmarkt. Nedcars aan de Karel Doormanstraat ontwikkelde zich tot een gerenommeerde naam, met één vestiging bewust klein gehouden om klanten de persoonlijke aandacht van een vast aanspreekpunt te kunnen geven. Het bedrijf biedt uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. 

Uitstekende reviews
Het team van Nedcars is daar trots op en werkt er hard aan. Ronald: “We moeten het hebben van mond-op-mondreclame en tevreden klanten die regelmatig terugkomen. Op Google Reviews scoren we gemiddeld 4,8 van de 5 sterren, uit ruim 120 reacties. Dat is tekenend voor de manier waarop we ons werk doen.”

Wat in de reviews regelmatig wordt aangestipt is een uiterst positieve manier van werken. Iets dat verder gaat dan een prettige en vriendelijke houding. Het team zet graag een paar stapjes extra om de juiste auto op het juiste moment te regelen, hetgeen zakelijke én particuliere klanten zeer op prijs stellen. De auto’s zijn bijna nieuw, schoon en technisch tiptop in orde. Ronald: “Wij willen dat klanten die een auto huren iets moois meekrijgen, zij kunnen er volledig op vertrouwen dat het goed is.”

Nedcars is aangesloten bij INQAR; een samenwerkingsverband van lokale autoverhuurbedrijven door het hele land. Dit stelt Nedcars in staat om voordelig in te kopen, het resultaat ziet de klant terug in scherpe huurtarieven. Daarnaast is het bedrijf partner van HuurMij, waarmee zij kunnen terugvallen op een wagenpark van ruim 1.500 compacte stadsauto’s, elektrische auto’s en ruime gezinsauto’s om met familie en vrienden op vakantie te gaan. Busjes hebben zij ook, van klein tot groot.

Actie
Speciaal voor buurtgenoten heeft Nedcars een leuke actie bedacht. “Voor de eerste 25 klanten hebben we een beachball set klaarliggen,” aldus Ronald. “Met deze attentie dagen we buurtgenoten uit om zelf een keertje de dienstverlening van Nedcars te ervaren. Op deze manier weet je snel of wij inderdaad zo’n goed autoverhuurbedrijf zijn als ze zeggen.”

Nedcars Autoverhuur
Karel Doormanstraat 105 E, Amsterdam
020-6881015 
info@nedcars.nl
www.nedcars.nl