Agenda: dansen op het dak

Hoogstins2024

De weersvoorspellingen zijn niet heel fantastisch, maar ga vooral naar buiten. Er is van alles te doen dit midzomerweekend.

Langste dag

21 juni is de langste dag en dat gaan ze vieren bij Nemoland Westerpark, een stukje natuur naast de kinderboerderij in het park. Het zonnewendefeest vieren ze bij Nemoland met workshops yoga en Tai Chi en ’s avonds is er ook een happening met een drumcirkel en een midzomernachtwandeling.

Lapjes

Ambities op het gebied van fashion-design, of gewoon op zoek naar een lapje voor het opleuken van je huis? Zondag is op het Bos en Lommerplein een lapjesmarkt van 10.00 tot 17.00 uur.

Sing along

Spaarndammerbuurtbewoners kunnen zondag hun hart ophalen op hun eigen festival. Het thema is sing along, dus ze worden gegarandeerd getrakteerd op fijne meezingers. Vanaf 14.00 uur op het Suikerplein.

Glossy Jesus

Hopelijk houden de weergoden zich zondag in. Zondag is er vanaf 14.00 uur een open podium in het Erasmuspark. Het thema is jazzy en een van de bands heet Glossy Jesus. Dat alleen al is een reden om minimaal een drankje te drinken en te luisteren bij Terrasmus.

Dansen op het dak

Floor 17 heeft waarschijnlijk wel het hoogste midzomerfeest. Je kunt daar zondagmiddag en -avond (16:00 tot 23:00 uur) dansen op de Rooftop disco.