Agenda: film op het strand

(Foto: Martine de Vente)
BoLo9juli

Er is Best of the West en er is Open Monumentendag. Maar er staan nog meer pareltjes op de agenda van West die je niet mag missen.

Doek op de plas

Helaas geen West’ifal dit jaar, maar het West Beach Filmfestival maakt de buitenfilmbeleving ruimschoots goed met meer dan tien dagen film op het strand bij Hotel Buiten. Er staat nu een filmdoek ín de Sloterplas: dekentje mee en genieten maar van Magic in the Moonlight (vrij), Aanmodderfakker (za) en MyChild (zo). Kijk voor de rest van het programma op de site van Hotel Buiten.

Doneer je kliekjes

Bij de Vluchtgemeente aan de Pieter Calandlaan 1 is zaterdag een lunch van Guerilla Kitchen, onder de naam Bellies beyond Borders. Guerilla Kitchen verzamelt kliekjes, brood en groenten die overblijven van markten en supermarkten. Je bent zelf ook welkom met je eigen resten uit de koelkast. Meer is welkom, want Guerilla Food wil ongeveer vijftig mensen te eten geven.

Wijn in de kas

Kas Keerweer is een leuke plek voor van alles. Zondag is er bijvoorbeeld een wijnproeverij door wijnimporteur Croatian Grapes. Er zijn twee sessies, een om 14.00 uur en een om 16.30 uur. De importeurs Diederik Swart en Mario Pranic vertellen ondertussen over de wijngebieden in Kroatië waar de wijnen vandaan komen.

Kijk voor nog meer tips bij In West met Mik. 

 

Doneer