Tweede bijeenkomst herontwikkeling ING-kantoren Haarlemmerweg

Artist impression van Westerpark-West
Hoogstins2024

Pinnacle Property Developers houdt donderdag 24 september een tweede informatiebijeenkomst over de plannen voor herontwikkeling van de ING-kantoren aan de Haarlemmerweg. Omwonenden, belangstellenden en belanghebbenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur in de theaterzaal van Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam.

Pinnacle is sinds enige tijd eigenaar van de kantoren en wil het gebied transformeren tot een aantrekkelijke woonbuurt met negenhonderd koop- en huurwoningen. Ideeën en suggesties van buurtbewoners en belangstellenden worden in de planvorming zoveel mogelijk meegenomen. Tijdens de vorige bijeenkomst, op 2 juli, kregen buurtbewoners de gelegenheid hun ideeën en wensen te uiten.

Op deze tweede bijeenkomst presenteert Pinnacle de vorderingen van de plannen en kunnen buurtbewoners en andere betrokkenen opnieuw hun mening geven. Ook zal Pinnacle de voortgang van de planvorming verder toelichten.

Architectenbureau MVRDV heeft op verzoek van Pinnacle een stedenbouwkundige visie voor het gebied ontwikkeld. De ambitie van Pinnacle is om het gebied een groen en open karakter te geven. De gemeente Amsterdam staat achter het initiatief om de verouderde panden om te vormen tot woningen, die vooral gericht zijn op starters, singles en stellen.

Facebook

Indien u vragen heeft over het project, kunt u ook terecht op de website www.westerpark-west.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/westerparkwest. Like de pagina ook om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws rondom het project.

Aanmelden bijeenkomst

Voor de bijeenkomst is aanmelding verplicht. Dat kan via info@pinnacle.nl onder vermelding van ’aanmelding informatiebijeenkomst 24 september 2015’. Schriftelijk aanmelden kan via HLW 506 BV, Muiderstraat 1 1011 PZ Amsterdam.

 

DeWestkrant