Agenda: lekker stuiteren

Hoogstins2024

Het aanbod voor dit weekend stuitert alle kanten op, en dan hebben we het nog niet eens over wat er allemaal op de agenda staat bij Mik.

Beach Volley

Het Mercatorplein is dit weekend weer omgetoverd tot een zandbak. Vanavond is er een beachvolleybaltoernooi voor de buurt. Je kunt meedoen met een team van zes buren, vrienden of vage bekenden. Morgen kun je meedoen en kijken naar de beste beachvoetballers. Spektakel gegarandeerd. En als je nou vanavond toch op het Mercatorplein bent, schuif aan bij de Baarsjesborrel. Dit is deze keer bij Frits.

Magic Circus

In het Erasmuspark heeft het Magic Circus zijn tenten opgeslagen. Nee, geen wilde dieren maar heel veel theater in een bescheiden tent. Kijk hier voor de kaartverkoop.

Sapbeest

De kinderen wat groenbesef bijbrengen kan op educatieve moestuin De Luistervink, bij het volkstuinencomplex Sloterdijkpark. Ze gaan zaterdag sapbeestjes maken en leren hoe je limonade kunt maken van bloemen en planten uit de tuin. Vervolgens maken ze van een limonadefles een sapbeestje.

Panda

Nou wisten we al dat je er alle kanten mee uit kan, maar de Fiat Panda kan ook dienen als inspiratie voor kunstenaars. Otto Kaan zit met de Panda in de kelder van kunstenaarscollectief Subbacultcha aan de Da Costastraat.