Agenda: Uitgefeest?!

Hoogstins2024

Blijkbaar is iedereen na afgelopen maandag wel een beetje uitgefeest. Dit weekend dus vooral ingetogen events op het programma.

Hoogsensitief

Ben of voel je jezelf hoogsensitief, dan zijn harde house of techno waarschijnlijk een gruwel voor jou. Als je toch op stap wil, dan is er vrijdag Soul of Sensitivity in Club Lite, waar je kunt dansen op ‘alternatieve’ stijlen uit diverse landen. Het is de eerste editie van dit feest.

Warmlopen voor 4 mei

De dodenherdenking is natuurlijk pas maandag, maar je kunt in West al meedoen aan twee herdenkingswandelingen. Een historische wandeling is er van Verhalenschat, daarnaast kun je met het Historisch Archief de Baarsjes mee op een literaire herdenkingswandeling met proza en poëzie uit de oorlogsjaren. Er wordt tijdens de wandeling ook gestopt voor een theatervoorstelling. Om 13.00 uur vanaf het Historisch archief De Baarsjes aan Columbusplein 233.

Muziek in het Park

Zondag is de eerste Singer/songwriter Sunday in het Erasmuspark. Vanaf 14.30 uur lekker luisteren naar Harold K en  Barbara Breedijk bij Terrasmus, onder genot van een drankje en -hopelijk- een lekker zonnetje.

Lekker varen

Het Van Eesterenmuseum in Nieuw-West organiseert zondag een vaartocht door het stadsdeel. Je leert alles over stedenbouw en watermanagement in Nieuw-West. Je legt ook aan bij de Natureluur. Daar zijn trouwens de hele meivakantie allerlei activiteiten voor de kinderen, mochten die zich komende week gaan vervelen.

PS 1: Weten wat er 4 en 5 mei gaat gebeuren in West? Daar komen we dit weekend nog uitgebreid op terug.

PS 2: Kijk ook eens op de agenda van Mik, met nog meer activiteiten in West.