Agenda: Upbeat

Hoogstins2024

Open Bret

De langverwachte opening van Bret is vanmiddag om 1600 uur. De mensen van het containercafé laten op Facebook weten dat het nog spannend is of ze wel een vergunning krijgen, maar je zou denken dat het wel goed gaat komen. Voor de opening staan namelijk maar liefst twee wethouders paraat. Wie overigens geen zin heeft in drukte: je kunt zaterdag ook natuurlijk gaan. Waarschijnlijk kun je er dan ook al eten.

à la Marilyn

Eruit zien als een jaren vijftig-filmster? Bij Rasalila aan de Postjesweg kun je zaterdagmiddag leren hoe je een Grace Kelly-rol of de platina krullen krijgt als Marilyn Monroe. Kost € 60,- maar dan kun je het wel voortaan zelf.

40UP!

Als veertiger of vijftiger geen zin om je kinderen tegen te komen bij het stappen? In Het Sieraad aan de Postjesweg  is zaterdag het 40Up! Lentefeest: lekker dansen 70’s 80’s en –vooruit- 90’s muziek. En je kunt alvast verzoeknummertjes aanvragen. Er is trouwens ook een zaal met upbeat, met dance en urban hits van de laatste 25 jaar.

Hangplantjes

In het kader van het project Dummy’s waarbij zes verschillende kunstenaars aan de slag gaan met het thema Dummy (een boek, maar dan nog helemaal leeg), kun je zondag bij WGKunst hangplanten maken. Geen echte, maar stoffen en getekende. En dat is handig, want die hoef je geen water te geven. Dummy’s duurt nog tot 3 mei en tot die tijd kun je er ook nog een keer werken met wasco en maskers maken. Ook geschikt voor kinderen, vanaf tien jaar.

 

DeWestkrant