Assertiviteitstraining voor vrouwen in Amsterdam-West

Hoogstins2024

Vanaf 25 oktober start de assertiviteitstraining voor vrouwen. Hier leer je om voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven en je krijgt meer zelfvertrouwen.

In een kleine groep doen we verschillende oefeningen en oefenen we met meer persoonlijke situaties die lastig zijn. Je krijgt tools om ook buiten de training toe te passen. Je zult gaan merken dat het gemakkelijker wordt om je grenzen aan te geven en je meer zelfverzekerd te voelen.

De training wordt gegeven door Judith Stet; therapeut en trainer bij de Speelse Kracht. 

“Ik krijg ik veel vrouwen in mijn praktijk die het moeilijk vinden om grenzen te stellen en op te komen voor zichzelf. Vaak zijn zij opgegroeid in situaties waarin dit niet zo vanzelfsprekend was, of zelfs negatieve consequenties had. 
Ik ben van mening dat ieder mens het recht heeft om voor zichzelf op te komen en zijn of haar grens aan te geven als deze overschreden wordt. Met deze training wil ik hier graag een bijdrage aan leveren. Vrouwen vinden herkenning bij elkaar. En het oefenen van persoonlijke situaties maakt dat ze het makkelijker gaan vinden om nee te zeggen tegen datgene wat ze niet willen en hun eigen wensen en behoeften meer serieus gaan nemen!”

Praktisch:
De training start op maandag 25 oktober van 17u30 tot 19 uur en duurt 6 weken lang. De locatie is Borgerstraat 102 in Amsterdam-West.
Voor meer informatie en aanmelden kun je kijken op www.despeelsekracht.nl.

Reacties van eerdere deelnemers:
“Ik denk dat de groepstraining voor mij op het juiste moment kwam, ik kon openstaan voor verandering en het oefenen met grenzen. Ik heb ook veel gehad aan alle voorbeelden van anderen.”

“Ik heb geleerd om mijn mening te geven en meer mezelf te zijn zonder bang te zijn dat mensen bij me weggaan of boos op mij zullen worden.”

“Ja, ik durf vaker voor mezelf op te komen en mijn grenzen aan te geven, vooral op mijn werk.”

DeWestkrant