Bar Kantoor: gezelligheid, goed eten en leuke events in december

Hoogstins2024

Bij Bar Kantoor, oftewel ‘het gezelligste kantoor van Amsterdam’, is verveling verleden tijd. Dit uitnodigende restaurant in het Westerpark heeft in december weer een aantal geweldige events op het programma staan.

2 december
Kids event 
Beleef een onvergetelijke Sinterklaasmiddag op zaterdag 2 december van 15:00 tot 17:00 uur! Dit jaar is Sinterklaas niet zomaar op pad, maar viert hij zijn verjaardag op jouw event! Er is alleen één probleem… Bakkers Piet maakt de lekkerste chocolademelk, en Lol Piet leert de nieuwste Sinterklaasliedjes. Maar dan gaat het mis! Het muziekboek belandt in de chocolademelk, en de muzieknoten zijn niet meer leesbaar. Met uitdagende opdrachten gaan de Hippe Pieten aan de slag om de muzieknoten weer leesbaar te maken, zodat ze uiteindelijk de Sinterklaasliedjes weer kunnen zingen. Alle hulp is welkom, dus als de kinderen meedoen, komt het hopelijk helemaal goed. Mis dit feest dus niet!

3,10 en 17 december
Rhythm & Fries
Iedere zondag tussen 14.00 en 17:00 bij Bar Kantoor
Geniet iedere zondag van heerlijke loaded fries en live muziek. Wil je daar ook nog een verfrissend tapbiertje bij? Dan hebben we een speciale deal voor je van maar € 8!

7 december
Open Mic Night
Laat ook deze maand je innerlijke rockster schitteren! Kom naar een avond vol muzikaal plezier met een geweldige liveband, waarin jij de ster van de show bent! Inschrijven kan vanaf 19:00 uur, met de eerste zanger die het podium betreedt om 20:00 uur. Het muzikale feest gaat door tot 23:00 uur. Deze kans wil je toch niet mislopen?

Hele maand december
Iglo’s
Op zoek naar een unieke ervaring? We toveren ons terras weer om tot een winter wonderland. Het hele winterseizoen zullen onze knusse en verwarmde iglo’s de ingang van Bar Kantoor sieren. Kom gezellig langs op vrijdag, zaterdag of zondag om te genieten van onze verleidelijke Boozy Brunch, waarbij een cocktail is inbegrepen voor slechts 35 euro. Daarnaast kan je iedere avond samen genieten van ons shared dining-menu, vanaf 2 personen voor 39.50 euro per persoon. Laat de winterse magie maar beginnen!

Kerstavond 24 december
Christmas dinner met live muziek!
Maak van 24 december een culinair hoogtepunt bij ons! Van 07.00 tot 22.30 uur ben je van harte welkom om te genieten van een onvergetelijk kerstfeest. Kies voor het betoverende kerstmenu dat onze chef-kok met liefde heeft samengesteld of ontdek onze verfijnde à la carte opties. Reserveer nu en maak van Kerstavond een onvergetelijke ervaring!

Eerste Kerstdag 25 december
Christmas Brunch
Maak van je Eerste Kerstdag een onvergetelijke ervaring bij ons! Van 07.00 tot 17.00 uur zijn we geopend voor een feestelijk ontbijt en lunch, met alle lekkernijen die je hartje begeert. Helaas zijn we gesloten voor het diner, maar geniet tot in de late middag van de warme en gezellige sfeer. Laat je verwennen en creëer prachtige kerstherinneringen bij ons. 

Tweede Kerstdag 26 december
Christmas Dinner
Betover je Tweede Kerstdag met een smaakvolle belevenis bij ons! Van 07.00 tot 22.30 uur staan we klaar om je te verwennen met een feestelijk kerstmenu of de vrijheid om te kiezen van onze à la carte opties. Laat je meenemen in de magie van de feestdagen en geniet van een culinaire reis.

Meer informatie en updates over (nieuwe) events kun je vinden op https://barkantoor.nl/agenda/ of volg Bar Kantoor op social media.