Bij De Leerboom krijgen je kinderen les terwijl jij werkt

(beeld: Unsplash)
Hoogstins2024

Bij Centrum voor Leerbegeleiding De Leerboom in de Van Hallstraat kunnen kinderen die naar de noodopvang zouden willen gaan maar voor wie er geen ruimte meer is, of van wie de ouders even pauze willen van het afstandsonderwijs, onder begeleiding van een docent lessen volgen. In groepjes van minimaal twee en maximaal vier kunnen kinderen in de ochtend of in de middag op de praktijk voor onderwijsondersteuning terecht. Ze kunnen dan aan de slag gaan met eigen werk en/of de laptop meenemen om in te loggen bij de lessen van hun school. De begeleiders zorgen er vervolgens voor dat ze ook echt aan de slag gaan.

Volgens Johanette Beereboom kampen veel scholen met een noodopvang die vol zit. In Amsterdam mogen groepen drie en acht naar school en de kinderen van ouders met een cruciaal beroep. ‘We zijn dus een kleinschalige opvang voor de noodopvang’, zegt ze. Verder is de opvang bedoeld voor ouders die even ‘pauze’ willen van het thuisonderwijs en bijvoorbeeld voor hun werk even wat meters moeten maken.

Neem contact op met De Leerboom om de mogelijkheden en de kosten te bespreken. Contact: johanette@deleerboom.nl of bel 06 46950378.

DeWestkrant