8 redenen waarom je voor bijles bij De Leerboom moet zijn

Hoogstins2024

Vol goede moed begonnen aan het nieuwe schooljaar in het basis- of voortgezet onderwijs? Na de herfstvakantie tekenen zich altijd al de eerste grote en kleine problemen af. Met (een paar) bijlessen bij De Leerboom is je kind snel weer ‘bij’. 

1. Bijles sluit aan bij de leerbehoefte van je kind
De leraar heeft in de klas niet altijd aandacht voor de leerbehoefte van je kind en er is lang niet altijd tijd om alles nog eens uit te leggen. In een bijles kan de docent ingaan op specifieke vragen.

2. Want: bijles is individueel
Sommige kinderen durven geen vragen te stellen in de klas, of weten niet wat ze moeten vragen. Met een leraar die er helemaal voor hen is, durven ze dat wel.

3. Met bijles kunnen we achterstanden wegwerken
Scholen doen hun best, maar door corona is er op sommige scholen veel lesuitval. Daarbij hebben veel kinderen door het thuisonderwijs ook achterstanden opgelopen. Met een paar bijlessen is je kind snel weer ‘bij’.

4. Door bijles krijgt je kind weer meer vertrouwen en plezier in school
Als je kind de stof ineens ‘snapt’ en vooruitgang boekt, dan is school natuurlijk een stuk leuker.

5. Bijles is goed bereikbaar
Live, of toch liever online? Kan allebei: of op de praktijk in Westerpark of via ZOOM op de laptop. En niet alleen op doordeweekse dagen: De Leerboom werkt ook op zaterdag.

6. En: bijles van De Leerboom is laagdrempelig

Samen met je kind kijken we waar de knelpunten liggen bij bepaalde vakken en zoeken daar de juiste docent bij.

7. Er is bijles bij De Leerboom in (bijna) alle vakken:
Wiskunde, scheikunde, natuurkunde, economie, Engels, Latijn, Nederlands, Frans, Duits, begrijpend lezen, rekenen, spelling, studievaardigheden.

8. En we weten het antwoord op alle leerstijlen en -problemen:
Zoals visuele/kinesthetische leerstijl voor beelddenkers, leerlingen met dyslexie, ADD/ADHD in basis- en voortgezet onderwijs.

Meer weten? Neem contact op met Johanette Beereboom van De Leerboom, Van Hallstraat 10 06 46950378. Mail: johanette@deleerboom.nl of www.deleerboom.nl