Gary (van Gary’s Deli) heeft zijn zaak in de Kinkerstraat weer terug

Gary Feingold. (Foto Jelle Reijman)
Hoogstins2024

De wereld is zo veranderd, dat het soms fijn is om te horen dat dingen die weg waren, weer terugkomen. Zo keert Gary’s Deli op de hoek van de Kinkerstraat en de Hallenpassage na drie jaar weer terug, zo meldt eigenaar Gary Feingold op facebook. Na een ingrijpende verbouwing aan de fundering kreeg Feingold de sleutels van het pand waar hij voorheen eerst onder de naam Gary’s Muffins en later Gary’s Deli muffins, bagels en ander lekkers voor bij de koffie verkocht.
Feingold heeft in die drie jaar niet stilgezeten. Hij is ook eigenaar van café Belcampo bij de OBA in De Hallen, waar -als alles een beetje normaal is- naast koffie, taart en broodjes ook culturele evenementen worden georganiseerd.
In de nieuwe Gary’s Deli keren de muffins, bagels en pannenkoeken uiteraard weer terug, maar de zaak heeft nu ook een restaurantvergunning en zal open zijn voor ontbijt, lunch en diner.
De zaak wordt nog verbouwd. Het plan is begin 2021 open te gaan. Voor de verbouwing haalde Feingold onlangs € 140.000 financiering op via een crowdfunding.

Geplaatst door Gary’s Deli op Maandag 2 november 2020

DeWestkrant