De Leerboom opent nieuwe locatie aan de Fagelstraat

Hoogstins2024

De Leerboom is een toegankelijk centrum dat verschillende vormen van leerbegeleiding biedt. Kinderen kunnen er sinds 2018 terecht voor remedial teaching, schaduwcoaching zowel op school als in de praktijk, bijles, huiswerkbegeleiding, begeleiding van de visuele leerstijl, trainingen in executieve functies en screening van passie, talent en welbevinden (EQ) voor groep 7 en 8. De Leerboom gelooft in de ontwikkeling van elk individu en gaat uit van de mogelijkheden die er zijn. Want ieder kind heeft zijn eigen unieke manier van leren.

Een nieuw pand 
Eigenaresse Johanette Beereboom heeft een belangrijke aankondiging: De Leerboom is verhuisd naar een nieuw pand! Vanaf 1 mei 2024 kunnen kinderen en ouders terecht op onze nieuwe locatie aan de Fagelstraat 85. “Het huurcontract van ons vorige pand aan de Van Hallstraat werd opgezegd, waardoor we genoodzaakt waren om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Gelukkig heeft een samenwerkende partij ons gewezen op deze locatie. Het is een prachtig oud, karakteristiek schoolgebouw, niet ver van onze oude locatie.”

Wees welkom
“We vonden het erg belangrijk om in de buurt te blijven en goed bereikbaar te zijn, en dat is gelukt. Het nieuwe pand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets en met de auto. We delen het gebouw met UniKidz Kinderopvang, en in de toekomst zullen we mogelijk ook samenwerken met andere partners. Op 1 mei hebben we onze deuren geopend op de nieuwe locatie. De officiële opening zal nog even moeten wachten, omdat we nog wel even bezig zullen zijn met het uitpakken van de verhuisdozen. Maar bij de start van het nieuwe schooljaar in september zullen we er zeker een feestje van maken!”

Adresgegevens 
Vanaf 1 mei zijn de nieuwe adresgegevens van De Leerboom:
De Leerboom BV
Fagelstraat 85
1052 GA  Amsterdam

Contact
Heb je nog vragen met betrekking tot de verhuizing? Neem gerust contact op via info@deleerboom.nl of 06-46950378. “We kijken ernaar uit om deze spannende nieuwe fase samen met jullie te beginnen!”

DeWestkrant