Borrelhapjes op Ten Katemarkt

(foto: Patricia Jacob)
Hoogstins2024

Een borrel zonder hapjes is als friet zonder mayonaise. Gelukkig vind je op de Ten Katemarkt alles wat goed weghapt bij bier, wijn of cocktails. Een wegwijzer om snel en soepel in te slaan.

Boer Geert: saucisson met groene peper
Rond lunchtijd smeren de medewerkers van boer Geert zich een slag in de rondte om klanten van broodjes warm vlees met satésaus te voorzien. Kom op een rustiger moment om je te vergapen aan de kazen, Spaanse gehaktballetjes, ansjovisspiesjes, gemarineerde artisjokken en de worsten. De droge Franse met groene peper knalt bijna uit zijn vel van de smaak en heeft nog pit ook.
http://www.boergeert.nl/amsterdam

Deli Fresh Delicatessen: olijven met amandel
Niemand kan om de nieuwe kraam van de familie Loukan heen. Hij glimt als een dolle en is mega groot. Een ideale etalage voor al het lekkers dat Deli Fresh te bieden heeft, zoals de olijven. De groene met amandel smaken naar knoflook en paprika. Smaakbommetjes met een bite dus. https://www.facebook.com/TenKatemarkt/posts/879991652099694

Gouden Tent: pikante hummus met limoen
Gouden Tent staat voor Happy Hummus Wonderland. Ga je voor de hummus met gegrilde groenten, die met mango of de hummus met rode biet en granaatappel? Ik zeg: ga voor de pikante met een fris zuurtje!
http://www.goudentent.nl

Het Warme Notengilde: gemengde noten
De Cuyp heeft Gotjé, wij hebben Het Warme Notengilde. De vers gebrande noten van dit gilde zijn altijd superlekker. Met een beetje geluk zijn ze nog warm ook. Een portie ‘gewone’ gemengde noten kan bij alles. De loeihete Mexico-mix eist tequila, de BBQ-achtige Jakarta-Mix snakt naar bier.
http://www.hetwarmenotengilde-tenkatemarkt.nl