Local Heroes nu ook op Lelylaan

Bezorgservice Local Heroes (Foto Local Heroes)
Hoogstins2024

Boodschappenbestelservice Local Heroes heeft nu ook een ophaalpunt op station Lelylaan, zo meldt het bedrijf op facebook. Local Heroes levert producten van onder meer ondernemers van de Ten Katemarkt thuis af bij consumenten op een speciaal afhaalpunt op de markt zelf of in West bij Bouncespace op de Overtoom. Via de app kunnen klanten van het bedrijf aangeven waar ze de boodschappen van populaire marktondernemers als bakkerij Straathof, groenteboer Lex en Boer Geert kunnen ophalen.

Het bedrijf begon gedurende de eerste coronagolf, toen consumenten werd afgeraden naar markten te gaan. Ze konden boodschappen van de Ten Katemarkt thuis laten afleveren. De afgelopen anderhalf jaar heeft het een grote groei doorgemaakt. Local Heroes is nu behalve in Amsterdam ook te vinden op plekken als Mijdrecht en Huizen. Het bedrijf heeft ook plannen om een zogenaamde hub te openen op de Dappermarkt in Oost.

Vorig jaar ontving het bedrijf 1 miljoen euro aan groeigeld van drie familiefondsen. De oprichters werkten eerder voor Booking.com.

DeWestkrant