Bos en Lommerplein wordt op 14 april extra gezellig

Hoogstins2024

Op het Bos en Lommerplein komt zondag 14 april een mini-foodtruckfestijn met de naam West on Wheels. Behalve lekker eten kunnen bezoekers prangende vragen stellen over gezond eten aan de bekende influencers The Healty Sisters.

Tijdens West on Wheels op 14 april komen er allerlei trucks naar het Bos en Lommerplein, dat feestelijk wordt aangekleed met zitjes, slingers en lampionnen. De hele dag staat het plein in het teken van lekker eten, drinken, muziek en kindervermaak.

Healthy Sisters
Foodbloggers Rachida (36) en Najima Kharbouch (31) komen ook naar het Bos en Lommerplein. Zij staan bekend als de ‘eerste Marokkaanse health bloggers’ en hebben op Instagram een enorme fanbase van bijna 45.000 volgers.
De zussen zijn bekende influencers als het gaat om het combineren van een gezonde leefstijl met respect voor het moslimgeloof. Dus delen ze hun tips en trucs voor gezond eten tijdens de Ramadan en promoten ze sportoutfits waarmee je als moslima op je best gezien kunt worden. Tijdens West On Wheels kun je de Healthy Sisters allerlei leefstijlvragen stellen over gezond eten en leven, in vier sessies van een halfuur en je kunt natuurlijk samen op de foto met de zussen. (Tekst loopt verder onder foto)

Sapjes en verse friet
Je kunt bijvoorbeeld je tanden zetten in sappige burgers en verse frieten van Hieperdepieper, Mexicaanse heerlijkheden bij de Bik Bike of crepes en poffertjes bij BuBu. Heb je dorst? Bij T1 VintageFoodtruck zijn verse sapjes en fris verkrijgbaar. Tegen inlevering van de flyer die voorafgaand aan het event worden verspreid kun je een lekker vers kopje koffie of thee komen halen bij de Caféini, bereid door een vakkundige barista.

Gratis activiteiten voor de kids
Voor kinderen zijn er (gratis!) activiteiten. Studio Joli komt met de speciale Schmink Bus waar kinderen zich kunnen laten omtoveren tot hun favoriete karakter. Ook kunnen ze wafels versieren met de lekkerste toppings bij T1 VintageFoodtruck.
Bezoekers kunnen tijdens West on Wheels ook gratis op de foto in een Photobooth, die te vinden is in een retro VW busje. En vanuit een caravan, dé TrekStage, zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting.

West on Wheels, zondag 14 april van 11 uur tot 17 uur op het Bos en Lommerplein

 

DeWestkrant