Café Belcampo is weer open!

Het terras in de Tollensstraat. (Foto Café Belcampo)
Hoogstins2024

Café Belcampo is weer 7 dagen per week open van 9:00 uur tot 16:00 uur. We hebben zelfs een klein terras. Kom genieten van onze heerlijke koffie, bagels en broodjes! Het entresol van Café Belcampo in De Hallen is een perfecte werkplek, terwijl u op de benedenverdieping rustig kunt zitten en bijkletsen.

Reserveren voor het café en de entresol is verplicht en kan via de knop op onze website (www.cafebelcampo.nl) of aan de deur op basis van beschikbaarheid. We hebben zowel in het café als op de entresol 26 zitplaatsen. Helaas is de kinderhoek er momenteel niet.

Wilt u op de hoogte blijven van de culturele evenementen die in Café Belcampo plaatsvinden, ga dan naar www.cafebelcampo.nl/agenda voor de laatste updates! Ons eerste concert is Klassiek@West met de jonge gitaristen Odeé Mertzweiller en Juliusz Warszawski op zondag 28 juni om 11:30 uur in de OBA. Dit concert is gratis toegankelijk en u kunt reserveren via reservations@cafebelcampo.nl.

De OBA heeft voor het brengen en halen van boeken afwijkende openingstijden. Kijk voor meer info op www.OBA.nl. Wij volgen alle RIVM-regels, dus houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij griep of verkoudheid.

We zien u graag weer in Café Belcampo!

DeWestkrant