Corona-update II: Ketelhuis dicht, geen feesten in De School

Café DS in De School (foto: Martine de Vente)
Hoogstins2024

Het Ketelhuis op de Westergas is tot woensdag in ieder geval dicht. Daardoor gaan de geplande Roze Filmdagen ook niet door. De bioscoop gaat na die datum kijken of er niet toch voorstellingen kunnen plaatsvinden. In club De School zijn alle feesten afgelast tot eind maart. Het cafe DS heeft beperkte openingstijden (tot 18.00 uur), het restaurant blijft wel open in de avond.
Verder hebben De Hallen besloten de programmering op te schorten. De winkels zijn overigens gewoon open. De Filmhallen hebben een beperkt programma. Belcampo en de Foodhallen zijn ook vooralsnog open. In de Foodhallen zijn alle zalen open, en het is toch niet druk waardoor het publiek zich goed kan verspreiden.
Verder heeft de Marktkantine alle feesten gecancelled tot eind maart. Ook de kermis op de Westergas gaat niet door, zo valt te lezen op de facebookpagina van Kermisplaza. De kermis in het Westerpark is al wel opgebouwd en zou morgen van start gaan.
Zoals bekend heeft het kabinet maatregelen genomen om verspreiding van het Corona-virus een halt toe te roepen. Evenementen met meer dan honderd mensen mogen niet doorgaan. Scholen en kinderdagverblijven blijven (voorlopig) wel open. Café’s, restaurants en werklocaties als MidWest blijven gewoon open.
Kijk hier voor informatie over het programma van De Filmhallen.

DeWestkrant