Dansbare Desert & Delta Grooves: Kom naar Markt Kabaal!

Markt Kabaal x DJAM! and many more

Op vrijdag 12 juli wordt onze hal omgetoverd tot een bruisend muziekspektakel tijdens de nieuwste editie van Markt Kabaal. Bereid je voor op een avond vol dansbare dessert- en delta grooves, met gitaren in de hoofdrol! De entree bedraagt slechts €10.

Het hoogtepunt van de avond is DJAM!, een unieke muzikale samenwerking tussen de Nederlandse muzikant Joep Pelt en de Malinese gitaarvirtuoos Bounaly Traoré. Zij worden bijgestaan door Randell Sambo op drums en zijn getalenteerde zoon Kyan op bas. Samen creëren zij een onweerstaanbare mix van ritmes en melodieën die je niet wilt missen.

Line-up
– DJAM! (live)
– Superinca & The Galactic Green (live)
– Trackvogel (live)
– Tienson
– Lizzy Green
– DJ Beukeboom
– Fries

Op een lege maag kan je niet dansen, daarom staan de pizzabakkers van Kantine West klaar met overheerlijke Italiaanse gerechten, vers uit de houtoven.

Extra voordeel: als je tussen 18:00 en 20:00 komt, betaal je slechts 50% van de ticketprijs aan de deur. Een perfecte gelegenheid om vroeg te komen, lekker te eten en volop te genieten van het volledige programma.

Tickets en meer info vind je onder deze link

Markt Centraal is alleen bereikbaar met onze trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6.