Dansdag en kinderworkshop op 7 april in De Hallen

Foto Amaury Miller
Hoogstins2024

De Hallen staan zondag 7 april in het teken van dans. Ook is er deze dag een creatieve workshop voor kinderen van Artsitters. Lees hier meer over beide activiteiten.

Culturele zondag: dansdag van 13 tot 17 uur 
Sluit je aan bij ons voor een spectaculaire danservaring op zondag 7 april als onderdeel van de Culturele Zondagen, gepresenteerd door Stichting KunstenDialoog. Laat je meevoeren door het ritme en de passie terwijl we De Hallen omtoveren tot een paradijs van dans, met spetterende optredens, meeslepende workshops en een levendige markt. Van de zwoele bewegingen van salsa door Salser Dansschool tot de energieke beats van rock-‘n-roll door Clandestien en de betoverende elegantie van hedendaagse dans door diverse dansers van de Henny Jurriëns Studio, er is voor ieder wat wils. Mis dit onvergetelijke feest van beweging en expressie niet. Iedereen is welkom om met ons mee te doen van 13:00 tot 17:00 uur. Tot dan!

Do the Zoo! Workshop voor kinderen van 2-8 jaar
Do the Zoo! met Artsitter Indi op zondag 7 april. We duiken in de wereld van animal character creation. Maak je klaar om de geheimen van dierlijke lichaamstaal te ontdekken in deze leuke workshop van Artsitters.
Doe met ons mee terwijl we verkennen hoe je kunt lopen, praten en bewegen als je favoriete wezens. Door interactieve spellen en activiteiten laat je je innerlijke beest los en heb je een wilde tijd! Artsitters is een kinderopvanginitiatief dat is ontworpen om kinderen van alle leeftijden persoonlijke en virtuele creatieve lessen van hoge kwaliteit te bieden.
De groepen zijn voor de leeftijd van 2-4 jaar (van 10 tot 10:45 uur ) en 5-8 jaar (van 11 tot 11:45 uur). Je moet een kaartje kopen om je in te schrijven! Een kaartje kopen kan via deze link

DeWestkrant