1000!

BoLoSpringforKids

De Westkrant heeft nu meer dan duizend likes op Facebook -en dat vergeten we bijna- meer dan 500 volgers op Twitter. Dat vinden we een mijlpaal. En nu we toch aan het opscheppen zijn over cijfers: afgelopen maand hadden we 35.000 bezoekers. Dat zijn dus jullie allemaal, lieve lezers.

Een jaar geleden begonnen wij De Westkrant als een blogje op Tumblr, nu maken we dagelijks een of meer artikelen over West. Wij krijgen veel positieve reacties. Maar we willen groeien, want in West is veel meer nieuws dat jullie eigenlijk niet mogen missen. Het ontbreekt ons echter aan tijd en middelen om verder uit te breiden.

Om onze ambities waar te maken, moeten we een professionaliseringsslag maken. Wij vinden journalistiek namelijk een volwaardig vak en een belangrijk element voor de samenleving. Niet iets wat je er een beetje bij doet. Daarom hebben we jullie hulp nodig.

Vier manieren waarop je ons kunt helpen

1. Dit is makkelijk: hoe meer lezers, hoe meer bereik, hoe interessanter wij zijn voor adverteerders. Dus: like ons op Facebook, volg ons op Twitter en Instagram. En als je dat al hebt gedaan, vraag je vrienden om ons te liken.

2. Wij zijn op zoek naar verdienmodellen. Ben of ken je een commercieel talent dat ons hiermee kan helpen: laat het ons weten.

3. Ben je of weet je een partner die De Westkrant kan versterken, of iemand die ons het zetje in de goede richting kan geven, tip ons!

4. Tenslotte: we zijn altijd op zoek naar goede content. Dus: schrijvers, fotografen en anderen uit West: meld je bij ons. En heb je een primeur onder de pet: bel niet Het Parool of de Echo, maar ons. Zo groeien we ook.

mail@dewestkrant.nl

 

Westbegroot2022