Een nieuw seizoen met 8 gezellige West Best Talkshows!

Mocht je nog niet eerder bij de West Best Talkshow geweest zijn, dan is dit zeker het bezoeken waard! De West Best Talkshow is een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit West aan tafel. 
Reineke Jonker (presentatrice, regisseur en artistiek leider van De Theaterhuiskamer) en Snorella (tafeldame, presentator, dragtivist en toiletjuffrouw) vragen met humor en diepgang sleutelfiguren uit de wijk het hemd van het lijf en snijden actuele onderwerpen aan, die de buurt bezighoudt.

Leuke thema’s, verhalen uit de buurt en veel gezelligheid

Iedere show heeft een eigen thema met bijbehorende gasten waarvan je je altijd al afvroeg: ‘Wie is dat toch? Uiteraard wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken over buurtgerelateerde vraagstukken. Zo zorgen we voor verbinding tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers en maken we West nóg een beetje mooier.

We zijn nog maar net begonnen met het nieuwe seizoen en kijken uit naar de tweede show op zaterdag 29 april 2023. Het thema van deze show is ‘Wortels’. Houd je oranje bril van koningsdag nog maar even op, want het belooft een feestje te worden!

Ben jij er zaterdag 29 april ook bij?

De tweede show van deze serie vindt plaats op zaterdag 29 april (aanvang: 20:00 uur) in het Clifford Theater – Cliffordstraat 38. Je kunt kaartjes reserveren via cliffordstudio.nl/west-best-talkshow. Voor stadspashouders is de entree gratis. In dat geval kan er een mail gestuurd worden naar info@cliffordstudio.nl om zeker te zijn van een plek.  Sleep je buurman of buurvrouw mee of kom gerust alleen, de zaal zit sowieso vol met bekende gezichten. Je mag deze oer-Amsterdamse buurtshow, met augurken van inleggerij Kesbeke op tafel, niet missen!

De West Best Talkshow is een coproductie van Cliff & Co en De Theaterhuiskamer

Aankomende edities: #2 zaterdag 29 april 2023 – #3 zaterdag 20 mei 2023 – #4 zaterdag 24 juni 2023 – #5 zaterdag 23 september 2023 – #6 zaterdag 28 oktober 2023 – #7 zaterdag 25 november 2023 – #8 zaterdag 23 december 2023. Volg de updates op Facebook of Instagram.

DeWestkrant