Energiebespaarmarkt op 15 oktober

Hoogstins2024

Lig je wakker van de stijgende energieprijzen en wil je simpele tips om flink te besparen op je energierekening? Of wil je in het algemeen je leven duurzamer inrichten? Kom dan op zaterdag 15 oktober van 10 tot 17 uur naar ‘De Groene Bende van West – Zet ook de knop om!’ op de Ten Katemarkt en de Passage van De Hallen Amsterdam, en laat je informeren en inspireren. 

Thomas Hermans, dagelijks bestuurder van stadsdeel West,  zal de markt openen en is daarna aanwezig om in gesprek te gaan met bewoners.

Informatie en inspiratie
Deze editie staat in het teken van energiebesparing. Diverse organisaties bieden tips en tricks om de energierekening te verlagen. Ontmoet de energiecoaches van stichting !WOON, laat je inspireren door TNO met hun doe-het-zelf isolatiefolie voor op je raam en ontvang gratis isolatiemateriaal van 02025. De informatiemarkt ‘Zet ook de knop om’ helpt jou bij het besparen op je energiekosten.

Re-use, reduce, recycle, repeat!
Ook kan je terecht op de duurzame lifestyle markt ‘De Groene Bende van West’. Struin over de markt, maak kennis met duurzame ondernemers, initiatieven en innovaties en laat je inspireren door de verhalen van De Groene Bende! In de Passage staan o.a. Recycle, Wilderland, Denim City, Pieter Pot, Makers Unite en Re-bell.

De Laatste Generatie
En luister onder het genot van een kop koffie naar de presentatie van Sanne Schuller en Maxje van der Heijden van de Podcast ‘De Laatste Generatie’. Ook aan onze kleinste bezoekers wordt gedacht! Samen met Koos de Koala ontdekken zij hoe ze beter voor de aarde kunnen zorgen en verf met Roua Atelier je witte t-shirt in verschillende kleuren met natuurlijke en afvalproducten.

Kleine veranderingen met groot effect
Tijdens deze markt vertoont De FilmHallen om 12.00 uur de inspirerende film ‘TOMORROW’. De film laat zien hoe met kleine veranderingen grote effecten mogelijk zijn voor de wereld van morgen. De film TOMORROW is gratis toegankelijk voor iedereen.

Draag samen met ons bij aan een duurzame toekomst. 

‘De Groene Bende van West – Zet ook de knop om!’ is van 10 tot 17.00 uur gratis te bezoeken.
Locatie: op de Ten Katemarkt en in Passage van De Hallen Amsterdam

Zie ook www.kameleonconcepts.nl