Eten, dansen en lezen

Hoogstins2024

Fanney en Theuntje selecteerden weer activiteiten voor het weekend én spotten een geheim eetadresje.

Lees

Wat is er nou lekkerder dan een boekje lezen op zondag? In de passage van De Hallen organiseert De KAN in samenwerking met Pakhuis de Zwijger een boekenmarkt met wel veertig kramen die oude, bijzondere en tweedehands boeken verkopen. Voor diegenen die hun boek al uit hadden, of gewoon voor een goed prijsje de boekenkast willen uitbreiden. Het thema is dit keer film, verkopers die veel boeken over film verkopen zijn te herkennen aan een speciaal bordje. Open: De Hallen, Passage, van 10:00 tot 17:00

Proef

Mocht het je zijn ontgaan, aanstaande zondag is de Wijkproeverij van De Baarsjes. Rondom buurthuis De Tagerijn zijn workshops, concerten en lezingen. Bijvoorbeeld vertelt Fiona Ivanov over moestuinen en over honing. Of ga salsadansen -of nog spannender- Bollywooddansen. Ook is er een workshop van Rainproof Amsterdam over hoe je het in het huidige klimaat droog houdt in de tuin. Hier het volledige programma.

Pssst

Voor velen is maandag een on-dag, maar niet bij Robin. Iedere maandag en donderdag kun je bij Robin Food voor 9,- een driegangen maaltijd eten. Geheel vegetarisch en vers bereid. Er wordt precies genoeg gekookt voor het aantal personen dat zich heeft aangemeld, dus niks gaat verloren. Het is even een speurtocht naar de locatie maar eenmaal daar is de gezelligheid van de eetgelegenheid verrassend. Aanmelden kan via de mail, betalen contant. Open: maandag en donderdag van 18:00 tot 21:00. Ingang binnen de Nieuwe Anita, Frederik Hendrikstraat 115. Het barpersoneel van de Nieuwe Anita wijst vriendelijk de weg.

Erik@vekologisch.nl

DeWestkrant