Expositie ‘Kinkerstraat vol verhalen’ in De Hallen

Hüseyin Teker van Şener. (Foto Gözde Otman)
Hoogstins2024

Tot maandag 31 juli is de expositie ‘Kinkerstraat vol Verhalen’ gratis in De Hallen te zien. De tentoonstelling zoomt in op ‘een aantal van de mooie mensen uit de Kinkerstraat’, waaronder acht ondernemers. Op de foto’s, die gemaakt zijn door Gözde Otman, zal je als Westerling vast bekenden zien. Bijvoorbeeld Hüseyin Teker, de uiterst geliefde eigenaar van groente- en fruitzaak Sener. Of nieuwkomer Floor van de Pavert, die met haar BH-imperium SuperBra een BH-revolutie wil ontketenen.
De hoofdrolspelers van de expositie zijn geïnterviewd door Patricia Jacob. De verhalen die zij heeft opgetekend, vind je onder meer op deze site. Via QR-codes bij de expositie word je er ook heen geleid.
De tentoonstelling is een opwarmertje voor zaterdag 15 juli. Op die dag wordt vanaf 12.00 uur gevierd dat Kinkerstraat na de herinrichting weer open is. Het programma vind je hier. Op die dag komt ook een speciaal magazine uit. De titel? ‘Kinkerstraat vol Verhalen’! Het tijdschrift is onder meer te krijgen bij De Hallen.

DeWestkrant