Fiets gratis mee met de fietsgroep in Nieuw-West!

Hoogstins2024

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? Fiets dan mee met de Doortrappen-fietsgroep in Amsterdam Nieuw-West!

Waar en wanneer?
Iedere maandagmiddag vertrekt de fietsgroep om een mooie route in of rondom Amsterdam af te leggen. Het startpunt is Pieter Calandlaan 84, 1068 NP Amsterdam. Onderweg kun je samen genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid. Natuurlijk is er ook tijd voor een koffiepauze.

Wie?
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. Of je nu een e-bike, racefiets of een normale fiets hebt, je bent welkom! De fietsers bepalen samen de afstand en het tempo.

Aanmelden of meer weten?  
Neem contact op met Wasilis Psathas via w.psathas@combiwel.nl Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis. We horen graag van je!

Over Doortrappen
Veiliger fietsen tot je 100ste, dat is het motto van het initiatief Doortrappen dat opgezet werd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Je kunt bij Doortrappen terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld video’s over verschillende soorten versnellingen of gebruik de Keuzewijzer Fiets om uit te vinden welke fiets het beste bij jou past. Ook organiseert Doortrappen evenementen en fietsgroepen voor fietsliefhebbers die liever samen op de pedalen staan.

Meer informatie over Doortrappen kun je vinden op de website www.doortrappen.nl