FYEO klaar voor brilvrij Amsterdam 

Hoogstins2024

Draag jij lenzen of loop je rond met een (lees)bril? Grote kans dat je hier niet altijd blij mee bent. Het blijft toch vaak gedoe. Hoe fijn zou het zijn om te sporten, appen, lezen of autorijden zonder bril of lenzen? Met FYEO Amsterdam heb je nu volop opties op een leven zonder bril. Zeg maar dag tegen je bril of contactlenzen. 

De kliniek van FYEO Amsterdam opent in de voormalige oogkliniek van Vision Ooglaseren. Deze specialist op het gebied van ogen laseren is recentelijk samengaan met FYEO. Naast ooglaseren kun je hier nu ook terecht voor lensimplantaties. 

“De FYEO-kliniek in Amsterdam biedt echt álle oplossingen om van je bril of lenzen af te komen,” aldus vestigingsmanager Chantal Coutinho. “Voorheen konden cliënten bij Vision Ooglaseren terecht voor kwalitatieve ooglaserbehandelingen. Met de overname door FYEO is dat aanbod uitgebreid met hoogwaardige behandelingen op het gebied van lensimplantaties en de nieuwste lasertechnieken. Voor ieder oog de juiste oplossing, zoals wij dat noemen.”

FYEO Amsterdam
De afgelopen jaren is de vraag naar specialistische oogbehandelingen in zelfstandige klinieken enorm gestegen. Voor je beeldvorming: in Nederland dragen meer dan 10 miljoen mensen een bril of lenzen. 

“Veel bril- of lenzendragers kiezen graag voor een alternatief. En begrijpelijk. Het gemak van zien met eigen ogen, het steeds snellere herstel van een behandeling, de hoge lange termijn kosten van lenzen, geen gedoe meer tijdens sporten: de voordelen van een bril- of lenzenvrij leven zijn enorm,” verwoordt vestigingsmanager Coutinho het gevoel van haar cliënten. 

Nooit meer een bril
FYEO staat voor For Your Eyes Only en dat beschrijft precies de focus van de privékliniek. Jij bent namelijk uniek en daarmee jouw ogen ook. Wil je nooit meer een bril dragen of ben je je lenzen beu? Al meer dan 50.000 tevreden cliënten van FYEO gingen je voor naar een leven zonder bril.

Ooglaseren
Ooglaseren is de meest bekende brilvervangende behandeling. Of om van je lenzen af te komen. De oogchirurg lasert de bolling van je oog zodat de min- of plus-sterkte verdwijnt. En jij weer zelf scherp kan zien. 

Lensimplantatie
Bij FYEO Amsterdam kun je naast een ooglaserbehandeling nu dus ook terecht voor lensimplantaties. Het zijn kunstlenzen die door de oogchirurg in je oog geplaatst worden. Waarmee jij geniet weer van een goed zicht. Lees alles over de mogelijkheden van lensimplantatie. 

Met in totaal vier klinieken in Nederland is FYEO dé grootste specialist voor iedereen die af wil van bril of lenzen. Naast Eersel, Eindhoven en Breda nu dus ook in Amsterdam.